HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.10.18. 11:56 sulyazsu

Fiatalos hálószobák -zöldben

Még mindig hálószoba tervezés körül gondolkodom, s ebben a témában keresgélve találtam néhány nagyon hangulatos gyerek hálószobát, amit most megosztok veletek. Amiért különösen megtetszettek, az az, hogy miközben sok színt vonultatnak fel, alapvetően kellemes és nyugodt hangulat jellemző rájuk. Ez pedig annak köszönhető, hogy főleg a zöld szín dominál a berendezésben. Mindenki hallott már a zöld nyugtató hatásáról?

 jjj.jpg

ll1.jpg

kj.jpg

Szerintem a zöld dominanciája nagyon jó választás egy gyerekszobában, hiszen az amúgy is tele van sok vibrálóan színes játékkal, és manapság a gyerekeknek amúgy is rengeteg elfoglaltságuk,  “pörögni” valójuk akad a hétköznapok során. Arról nem is beszélve, hogy legtöbbjük természetüknél fogva örökmozgó. Jó ha környezetük kialakításával segítünk nekik lenyugtatni aktivitásukat. Iskolás gyerekeknél pedig azért ajánlatos, mert nyugtatja a szemet, ami egy hosszú iskolai nap után fáradt lehet.

sl0408124c_1_l.jpg

dormitorio-verde-manzana7.jpg

gr.jpg

dormitorio-verde-manzana6.png

dormitorio-verde-manzana2.jpg

bh0606-87a_1.jpg

dormitorio-lila-rosa-crema-verde-manzana.jpg

dormitorios_juveniles_madera_verde_manzana.jpg

Forrás

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszoba hálószoba


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr584856034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása