HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.09.26. 14:13 sulyazsu

Így tervezd be lakásodba az optimális világítást!

Lakásod megfelelő kényelméhez és hangulatához nem elég a színek, bútorok, burkolatok optimális összehangolása és betervezése. A világítás összhatására, a fényforrások és hozzájuk tartozó szerelvények kiválasztására éppen olyan hangsúlyt kell fektetni. Ne bízd csak a villanyszerelő szakemberre, képzeld el magad és tervezd be magad az egyes helyiségek világítását most!

 

Összetett témáról olvashatsz.

Összetett, mert nem egyszerűen látvány- és hangulatelemről van szó, hanem egy olyan dologról, ami akár az egészségedet is érintheti. Összetett, mert több helyen is kell világítást alkalmaznod, és más-más céllal.

Valljuk be, nagyon fontos a hangulati elemek alkalmazása lakásodban, jó közérzeted, pihenésed érdekében. De ez nem minden! Egészségügyi és praktikus szempontokat is figyelembe kell venned. És ez fokozottan érvényes a világítás megtervezésénél, mert a helytelen világítás oka lehet akár fejfájásnak, látás károsodásnak.

 diffvilagitas.jpg

Ha végig olvasod bejegyzésemet, már néhány fogódzót kapsz, hogyan tervezd meg helyesen lakásod egy-egy helyiségében a világítást, úgy hogy az egyszerre legyen megfelelő, élvezhető és az egészségedet se károsítsa.

Tovább a teljes cikkhez:

 

Info@lakberakademia.hu

 

Addig is: Lakj jól!

 

Figyelem, a képek csak illusztrációk!

2

Lakásodba egyéni világítás tervezés szükséges!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fények világítás tervezése


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr196734051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása