HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.06.18. 12:20 sulyazsu

5 tipp kis alapterületű otthon kialakításához

5 Tipp, hogyan rendezzük be

visszafogott méretű lakásunkat

 

Ha olyan szerencsés vagy, hogy kaptál útravalónak egy kicsiny lakást, vagy első nagy befektetésed egy kicsi de saját lakás, akkor szeretnéd ezt is otthonként élvezni. Ugye?

Neked sem kell lemondani a királyi kényelemről, a jól használható elrendezésről és a ragyogó dekorációról. Ezek nem csak a nagy lakással, netalán lofttal rendelkező barátaidnak jár.

Olvasd tovább és megtudod, hogyan kápráztasd el a hozzád látogató ismerőseidet lakásoddal még akkor is, ha kicsi alapterületet mondhatsz magadénak.

-----------------------------------------------------------

Kezdjük máris egy előnnyel:

 

Kicsi alapterületből könnyebben lehet kuckós hangulatot és otthon érzést varázsolni. Képzeld csak el, hogy a belmagasság eléri az 5 métert. Már-már egy templomban érzed magad, ahol az égiekkel való kapcsolattartás felé törnek. Nem, nem, mi csak maradjunk egyelőre a mi kis szentélyünkben és hozzuk ki belőle a legjobbat.

Cómo-decorar-una-casa-pequeña.jpg

-----------------------------------------------------------

Nézzük, hogyan!

 

Tovább a teljes cikkhez

 

 

További tanácsért, tervezésért írj bátran: info@lakberakademia.hu

Lakj jól!

Szólj hozzá!

Címkék: hálószoba loft térelválasztás helytakarékos


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr256339547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása