HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.10.01. 12:15 sulyazsu

Így tervezz világítást a konyhádba!

Vilagítás tervezéséről már olvashattál előző bejegyzéseimben, s ígértem, hogy jön a részletesebb, helyiségenkénti világítás. Fogadd ajándékként ezeket az instrukciókat, és valósítsd meg lakásodban is a szükséges, egyben egészséges és hangulatos világítást.

 

Hogyan is kezdj neki:

 

Minden egyes helyiség fontos, és minden egyes helyiségnél vedd figyelembe, milyen funkciót tölt be életedben, a családod életében. S ha ezt átgondolod, már egy lépéssel közelebb vagy az optimális megoldáshoz.

 

Ez a funkció lesz az alapja, milyen erősségű, helyzetű, fényeloszlású fényforrást kell választanod adott térbe. Hogy jól érezd magad testileg is lelkileg is. Világítás is szolgálja az otthoni tevékenységedet és kényelmedet.

 *********************************************

Elsőként nézzük a konyha világítását:

konyhavil2.jpg 

Miért fontos a konyha világítására nagy hangsúlyt fektetni?

 

Tovább a teljes cikkhez

 

 info@lakberakademia.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: konyha


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr846749855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása