HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.11.07. 09:54 sulyazsu

Miért kell neked is a lakberendezés?

Képzeld el, hogy egy fárasztó nap után szívesen mész haza, s amikor belépsz otthonodba minden napközbeni, munkahelyi gondod hátra tudod hagyni. Azt, hogy egyből ki tudd kapcsolni a zakatoló gondolatokat, csak egy hangulatos, meghitt, rendezett lakásban tudod megtenni.

Képzeld el, hogy a lakásod nem csak az alvó helyed, hanem olyan, mint egy ötcsillagos szálloda. Ahol kényelem, puhaság, praktikum és kényeztetés vesz körül.

Képzeld el, hogy az otthonod berendezése több, mint a multi bútorboltból összehordott darabok összessége. Valami több. Van benne valami mutatósabb is. Amire büszke lehetsz.

Képzeld el, hogy otthonod minden helyiségében harmonizálnak a berendezési tárgyak.  Maguk a terek is az egységes képet mutatják és a lakás helyiségei is összhangban vannak egymással.

Képzeld el, hogy a barátaidat fogadod vendégségbe és tátva marad a szájuk, mikor körbevezeted őket a lakásodban. Már az első pillanatban lenyűgözöd őket azzal a miliővel, amiben fogadod őket.

ezeket nem lehet hevenyészve, össze-vissza megvalósítani! azzal odavész az összkép!

Hogy eddig nem tudatosan tervezted meg lakásod képét?!

Akkor képzeld el, hogy innentől erre koncentrálsz, és kezdd el most megtervezni az új enteriőrt.

 Tervezz meg mindent egyszerre és következetesen. A kivitelezés lehet folyamatos.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr646757085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása