HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.10.07. 12:16 sulyazsu

10+1 tipp az IGAZI FÉRFI lakásának berendezéséhez

Egyedülálló férfinak nem egyszerű a dolga, mikor az optimális lakását szeretné berendezni. Az igazi férfinak sem kell lemondani a hangulatos és otthon érzését keltő lakásról. S ha rend és harmónia uralkodik a lakásában, a nők is a nagyvilági férfit látják benne.

 

Ne higgy nekem, PRÓBÁLD KI!

 

Mire a cikk végére érsz, tudni fogod, hogyan is add vissza az igazi férfi képét lakásod berendezésével is.

 

S hogy miért íródott ez a cikk?

A minap csalódottan hívott fel egy barátnőm, aki már egy ideje egyedül él és most legnagyobb projektje, hogy végre egy kedves, intelligens, magabiztos pasit találjon, akivel még családalapításon is lehet gondolkodni.

Amiért csalódott, az pedig az volt, hogy végre van egy férfi, akivel már a többedik randin voltak túl, és aki szinte minden szempontból tökéletes volt számára (részletesebben: intelligens, előzékeny, kedves, jól öltözött pasi volt, saját autóval ), de mikor legutóbbi randi alkalmával ez a férfi felhívta a lakására, ez a tökéletes kép, teljesen összeomlott. S nem azért, mert visszaélt a helyzettel.

Belvárosi lakás, izgalmas és látványos lépcsőház, nagy belmagasság. Az ember egy metropolita szemléletmódot és ennek tükröződését várná a férfi lakásában is, de…..

Ezzel szemben: nagymamától örökölt bútor vegyítve egy svéd bútorbolt lámpájával, a csillár helyett egy madzagon lógó villanykörtével, régi, már-már porszívózásra váró klasszikus szőnyeggel és gardrób helyett az ágy környékén eldobált és fotelben heverő ruhákkal. Fürdőszoba-amire a hölgyek igen kényesek-, maga a katasztrófa, az ódivatú repedezett csempével és műanyag zuhanyfüggönnyel.

 Sztori vége

---------------------------

Hát, uraim, FÉRFIAK!

----------------------------

A történet alapján Te is úgy véled, hogy nemcsak az autó, és étterem választásnál kell nagyvonalúnak és igényesnek lenned?

Alakítsd ki lakásodat is úgy, hogy ne kelljen szégyenkezned, ha végre a világ legizgalmasabb nőjét felhívod egy kellemes teázásra?

 design.jpg

Akkor most gondold át, alkalmas-e a lakásod egy hölgy fogadására.

Érezteti-e vele a Te pozitív tulajdonságaidat.

-megbízhatóság

-igényesség

-izgalom és harmónia egyszerre

- következetesség

-magabiztosság

-biztonság

-kis játékosság

 ....

Egy hölgynek ilyenekre van szüksége. Ha nem vagy ezzel még tisztában, személyes fejlődésed és hölgy partnered érdekében olvashatsz hasznos tanácsokat pl. ITT:

 háló.jpg

képek forrása

De, hogy ezt hogyan is tükrözze lakásod?

Van erre néhány alapvető lakberendezési szabály. Lehet, hogy férfiként nem ismered ezeket, nem érzel rá ezekre, hiszen a lakás berendezése olyan 'nőcis' dolog. De ez nem probléma! Szerencsére vannak szakértők, akik segítenek ebben. De ha nem vagy még kész lakberendezőt fogadni, addig is.......

 

Ime 10 fogódzó, hogy lakásod is arról árulkodjon, te vagy az igazi FÉRFI

 

1) Legyen egységes stílusa a lakásodnak, válassz ki egy stílust, ami tetszik, ami közel áll a személyiségedhez. E mentén válaszd hozzá a lakásod színeit, bútorait, kiegészítőit.

 

2) Legyen minden funkciónak megfelelően kialakított tér. Ehhez nem kell 100nm-nyi lakás. Nem ezen múlik. Kisebb térben is ki tudod alakítani a pihenés, tisztálkodás, főzés, étkezés, tárolás, vendégfogadás, szórakozás alapvető feltételeit. De legyen mindegyiknek jól elkülönült része.

 

3) Ne zsúfold tele lakásodat bútorokkal, csecsebecsékkel. Legyen átlátható a lakásod, letisztult gondolkodásról árulkodjon.

 

4) Praktikum vezéreljen elsősorban, mikor a lakásodat rendezed be. Ez tükrözi a férfias, gyakorlatias gondolkodást

 

5) Ne vidd túlzásba a színhasználatot, minta használatot, kiegészítőket. Tudod: „a kevesebb, több

 pasiháló.jpg

6) Válassz mindenhova megfelelő burkolatot. Padló és falburkolatot is.

 

7) Tervezz be és használd berendezésben a textileket. Ne félj tőlük! Nem válsz kevésbé férfiassá, ha egy kis puhaságot és kényelmet viszel az enteriőrbe. A textilek hangulatot árasztanak, erősítik a romantikus vonalat, és egy nőnek bizony kell a romantika. De arra figyelj, ezeket se vidd túlzásba.

 

8) A praktikus dolgokon túl használj hangulati elemeket. Ez tükrözi, hogy tudsz a nőkkel finoman bánni. Ugye, tudod, hogy nekik gyengédségre is van szükségük. Ezek a hangulati elemek lehetnek: dekorációs tárgyak a falon, asztalon, vagy egy burkolat részlet.

                                                                                     

9) Világítást is megfelelően tervezd be. A funkcionalitáson túl alkalmazz hangulatvilágítást is.

 

10) Növény is legyen lakásodban. Tudom, néha nehéz odafigyelni, mikor is kéne locsolni, de a növények egy kis természetességet, életet visznek az enteriőrödbe. Ez nemcsak a nőnek fontos. A Te hangulatodat is javítani fogja.

 

+1 Figyelj, hogy a rendet tükrözze a lakásod.

Ehhez az kell, hogy könnyen tisztítható dolgokat válassz.

Minden ruhadarabnak, háztartási eszköznek legyen helye.

Néha lehet, hogy nem árt egy kis szelektálás. Gondold át, mi az, amire tényleg szükséged van.

 

nappali.jpg 

nappali2.jpg

képek forrása

Ezek mind olyan szempontok, amiket akkor is érdemes megvalósítani, ha egyedül élsz, és nem akarsz női vendéget fogadni. Ezek alapvető dolgok, hogy egyedülálló férfiként is kiegyensúlyozottan érezd magad a lakásodban és a stresszes munkahely mellett legyen egy tökéletes hely, ahol nap-mint nap töltekezhetsz és kipihenheted magad. S másnap igazi, magabiztos férfiként vedd fel a harcot a munka világában.

 

Ahogy kint, úgy bent. A lakásod miliője hatással van megjelenésedre. A lakásodban töltött idő tükröződik személyiségeden is. Te is úgy szeretnéd, hogy az igazán férfias legyen?

Ne habozz! Nézz körül lakásodban, gondold át, min lenne érdemes változtatni.

 

Ha nem tudod, kérd lakberendeződ segítségét. Ide írhatsz:

info@lakberakademia.hu

 Látogass el honlapunkra is:

www.lakberakademia.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: Férfiaknak


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr646766925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása