HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.06.19. 14:48 sulyazsu

Ismerd meg az 5 legjobb megoldást gyerekholmik tárolásához

Ebben a bejegyzésben megismerheted a titkot, hogyan tartsd rendben lakásodat, még akkor is, ha kis gyermekekkel élsz, akik, valljuk be, nem a rendrakásra és a rend iránti tiszteletre lettek teremtve.

 

Ha van gyermeked, érteni fogod, miről írok. Ha nincs, akkor is érdemes elolvasnod tanácsaimat. Megismerheted már most a kisgyermekes családok életérzését és előre gondolkodva tudod alakítani otthonodat. Ki tudja, mikor repül felétek a gólya.

Gyermekáldás mindig boldogság a család számára, s bizonyára így volt ezt nálatok is. Mindezzel együtt arra is rá kellett döbbenned a bébi cseperedésével –cáfolj meg, ha nem így van-, hogy az életed átalakult egy folyamatos hajszává, a gyerekek által legkülönfélébb helyeken elhajított játékok után. Én is mindennap rácsodálkozom, hogy ők azok a teremtmények, akik valami más világban szárnyalva, ott és akkor engedik ki kezükből a játékdarabot, mikor megszűnt számukra a pillanatnyi érdekessége.

Persze már a kezdetektől fogva tudod tanítani és irányítani bizonyos szabályokkal és határok szabásával arra, hogy a játékaikat, ruháikat rendben kell tartani.

Ahhoz hogy ez sikerrel járjon olyan tároló bútorokat -és kapacitásokat- kell biztosítanod számára is, amik kényelmesen elérhetőek számára, átláthatóak és még némi érdekességet is rejtenek számukra. Csináljatok játékot a rendrakásból is!

Nézzük, milyen alapvető tároló berendezéssel tudod segíteni ebben a kicsidet.

Tovább a teljes cikkhez:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszoba


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr516384799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása