HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2014.05.22. 10:14 sulyazsu

Újabb fürdőszoba tervezés I.szakasz

furdoterv_vecses.jpg

Ezúttal egy fiatal pár vecsési házában alakítunk ki teljesen új fürdőszobát. Modern, visszafogott stílusban gondolkodnak az egész lakást tekintve. Szeretik a mély barna, fekete és beige színkombinációkat. Kis mennyiségben el tudják képzelni a kék és zöld árnyalatokat is.

Első körben kinézték maguknak a Zalakerámia gyártótól  a Kendo csempecsaládot, Ikeában kapható fürdőszoba bútort hozzávaló tükörrel. A 7 nm-es fürdőben elfér továbbá egy 180x80cm-es kád, kádparavánnal, és az egyik vécének is itt kell helyet szorítani.

A fürdőszoba bútor a fenti módon lesz betervezve. Az első  verzió elkészült. Segít, hogy a megrendelők jobban el tudják képzelni a jövőbeli fürdőszobájukat és  könnyebben tudjanak dönteni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fürdőszoba


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr156194679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása