HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2013.08.19. 18:16 sulyazsu

Előszoba praktikák II. -Csak a hangulat kedvéért

Már egy előző bejegyzésben részleteztem, miért is nem szabad elhanyagolni az előszoba kialakítását, mennyire fontos annak hangulatát eltalálni.


Néhány példával tértem vissza ebben a témában. Lehet belőlük inspirációt meríteni. Vannak köztük nem mindennapiak, komolyak, vidámabbak, nagycsaládosoknak és egyedül élőknek való is. Ami viszont mindegyikben tetszett, hogy van benne kis asztalka, komód, ahova lepakolhatunk megérkezéskor és némelyiknél egy kis ülőke is, ami szinte már nappali kényelmet biztosít a betérőnek. Csak nehogy itt szunyókáljunk el egy fárasztó nap után.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-3.jpg

Szép, szimmetrikus, dekoratív előszoba. (Ha nem említettem volna, most említem: szeretem a szimmetrikus dolgokat.) Egy meditáló Buddha szobor is fogad minket, s ha éppen olvasni volna kedvünk a hazaérkezés pillanatában, még egy-két könyvet is kihelyezhetünk. 

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-9.jpg

Kevésbé merev elgondolás, és nem szimmetrikus, de azért van benne hangulat. Inkább könnyed és jobban teret enged a rendezetlenségnek. Jó a fehér-fekete kontraszt és kellett, hogy egy kis színnel is megbolondítsák az összhatást. Kinek tetszik még?

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-11.jpg

Nekem kicsit sötét és komoly, de nagyon tetszik a kis fiókokkal kialakított komód. A tükör dekorálása és a képkeretek elhelyezése kissé öntörvényűnek tűnik nekem. De van, aki ezzel azonosul.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-7.jpg

Igazából ez már egy nappali részletnek is beillik. Nna, jó ez az is. De a festmény kedvéért muszáj volt megmutatnom. Hatalmas előszobába elférne.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-12.jpg

Ez nagyon családias és kedves előszoba dekoráció. Bemutakozhatnak családtagok, bemutathatják, mit tudnak rajzolni és a szív formájú elhelyezés csak az itteni melegségről árulkodik. A sok fehér kissé hideggé teszi, de ne legyünk telhetetlenek. 

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-10.jpgEz bohókás, vidám és friss. Kevés koncepció de annál több lazaság. Itt csak a lezserül lerúgott cipőket tudom elképzelni a megérkezés pillanatában.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-13.jpg

Angyalszárny és szafari hangulatot idéző bárszék. Hogy is jön össze? Van valakinek valami tippje?

A plexi asztalka jöhet.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-1.jpg

Nna, ez már találóbb. Érzem az összhatást, a fehér és fekete kontrasztot, megtörve egy kis színnel.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-8.jpg

Ezt természetjáróknak és gombaszakértőknek ajánlom. Hangulatos és családias.

Detalles-inspiradores-para-el-recibidor-2.jpg

Ez inkább egy tengerparti nyaralóhoz illő kis előszobai dekoráció. Még mindig úgy gondolom, előszobába nem kell feltétlenül könyv. Csak ha tényleg strandról szaladunk haza, ahova magunkkal vittük kedvenc könyvünket is. Kisgyermekes anyukák, nyugodtan kihagyhatják ezt a dekorációt a nyaraló előszobájából is. Nekünk sincs és még egy darabig nem is lesz itt könyv.

Eloszoba1.jpg

Oké, ez nagyon elegáns. Vendégkönyv is elfér a kis asztalkán, ha épp a betérő vendégeknek arra támadna kedve, hogy valami bejegyzést alkosson.

Szólj hozzá!

Címkék: előszoba


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr175467167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása