HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2013.05.25. 18:46 sulyazsu

Előszoba praktikák

Ahhoz, hogy jó érzés legyen hazatérni, már az előszobában meg kell teremtenünk a harmóniát a praktikus lakberendezéssel ötvözve.

Az előszobánk az, ami az első benyomást adja lakásunkról és a benne lakónkról. Nemcsak az otthoniaknak, de a vendégségbe érkezőknek is. Ezért fontos, hogy azon túl , hogy megfelelő funkcióját ellátja, legyen rendezett és kellemes az összhatása, legyen vendégmarasztaló. 

Alapvetően a tárolást és az érkezők fogadását kell biztosítani ebben a helyiségben.

Gondoljuk végig, mi az, aminek el kell férnie! Kabátok, cipők, táskák, sálak, kesztyűk, fejfedők, kulcsok, egyéb apróságok.

Ez bőven sok ahhoz, hogy zsúfoltság nélkül tudjuk őket kis előszobánkban elhelyezni. Így hát, nem is ajánlott csak nyitott felületeket,polcokat használni. Állítsunk ide inkább olyan csukható, fiókos, fonott kosaras megoldású szekrénykéket, amelyek ügyesen elrejtik a sok holmit. És amelyekből gyorsan elő tudjuk kapni a szükséges holmit, mikor valahova rohanva elhagyjuk a lakást.Ne feledjük eltenni máshova a szezonhoz éppen nem szükséges kabátokat, cipőket, ezzel is csökkentve a zsúfoltságot.

A fogasok elengedhetetlen részei az előszobának. Ha kisgyerekek is vannak a családban, ajánlatos a fogasok lépcsőzetes elhelyezése, hogy az alsókat ők is elérjék. A kis fonott kosarak éppen megfelelőek a picik sapkáinak,kesztyűinek. Még az óvodai jeleket is rárakhatjuk  a könnyebb tájékozódáshoz.

Jó szolgálatot tehet egy kis ülőke a cipő felvételéhez.

Kizárólag könnyen tisztítható meleg vagy hideg burkolat ajánlott.

Világítás szempontjából mindenképpen szükség van az erős központi világításra, esetleg hangulat világításra, tükör megvilágítására. Én mindenképpen terveznék az innen nyíló helyiségekhez ún. váltó kapcsolót.

Eloszoba4.jpgEloszoba2.jpg

Eloszoba1.jpg

Eloszoba3.jpg

Elszoba5.jpg

entryway-decorating-ideas-narrow-hallway-decor.jpg

Entrance Hall House Beautiful.jpg

Entrance Hall Source Unknown.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő polc dekoráció előszoba térelválasztás


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr505317830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása