HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2013.01.20. 19:41 sulyazsu

Ralph Lauren a lakberendezésben

Ki ne hallott volna Ralph Lauren divattervező remek érzékkel megalkotott ruháiról. De vajon találkoztatok-e nevével a lakberendezésben? 

Ezúttal egy nevével fémjelzett enteriőrt találtam, amit első körben lenyűgözve nézegettem végig, aztán jobban megvizsgálva, magamat a lakásba képzelve máris találtam egy-két apróbb részletet, amit másképp  terveztem volna.

ralph lauren home march 2011 HC 2.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 3.jpg

Ami először eszembe jutott a képek láttán: nehéz, súlyos, nagypolgári, elegáns. Ugyanakkor stílusos, egységes, meleg, hangulatos.

Leginkább a túlzsúfoltságával van gondom. Például: minek az ágy mellé szorosan két nehéz fotelt beállítani, ráadásul félig az ajtónyílásba? Azt persze értem én, hogy mindenképp meg akarták mutatni ezeket a remek bútordarabokat is, de talán máshol lett volna még helye. Miért van egy hatalmas fa a nappaliban, ami betakarja az ablakot és a kabinszekrényt? Minek a falra alulra is kép, ha a két kancsó betakarja? Vagy akkor minek oda a kancsó? 

ralph lauren home march 2011 HC 23.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 17.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 26.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 35.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 27.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 42.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 28.jpg

ralph lauren home march 2011 HC 7.jpg

Azért az az előnyére válik, hogy a designerek tartózkodtak a túlzott minta és élénk színek használatától. És kedvencem az ágy végébe állított láda.

Azért hoztam a fentebbi példákat, hogy ha magunknak tervezünk otthont, óvakodjunk a fentebb említett kis bakiktól. Sokat számítanak.

Várom véleményeteket pro és kontra.

Itt körülnézhettek, vannak jó RL darabok.: Ralph Lauren home collection,

2 komment

Címkék: Ralph Lauren


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr135027675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radnaughty 2013.01.22. 15:53:40

a fa szerintem nem rossz, bár egy picit tényleg lehetne kisebb. a 2 fotel az ágy 2 oldalán arra szolgál, hogy legyen mire lehajigálni a ruhákat lefekvés előtt. amit én nem igazán értek az a 2 fotel a kanapé mögött (2. és 4. képen). mi az, valami moziterem, hogy egy irányba, egymás mögött vannak ülőalkalmatosságok? amúgy az egész valóban nem rossz. stílusos, ízléses, színek jól vannak összerakva.

sulyazsu 2013.01.22. 21:37:27

@radnaughty: Igen, alapból elsőre jól megkoponált, de aztán ha megnézed a részleteket, kiderül, hogy egy-két dolog sántít. Szerintem egyébként az ágy végében is elférnének a levetett ruhák, akkora az az ágy és ott van egy kis ülőrész is, ha jól látom. (azt nem takarja be a függöny) Még ha az enteriőr egy "kiállítási darab" is , akkor sem lenne szabad a teret ennyire összezsúfolni. (Pláne nem egy ilyen ismert név alatt) Valószínűleg egyszerre sok mindent akartak megmutatni s ez néhol az ésszerűség rovására ment.
süti beállítások módosítása