HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2013.09.07. 17:17 sulyazsu

Hol a hiba?

Szerintetek hol a hiba az alábbi képen?

Nemrég találtam egy közösségi oldalon és büszkén mutattogatták ezt a képet(mint egy interior designer remekművét), de nekem csak az ugrott be elsőnek, hogy bár, biztos nagyon ki van ez találva, azért valami nagyon el lett tervezve. Még pedig az, hogy az emberek többsége ki nem állhatja, ha a az ágya fejrésze és így az alvó ember feje fölött polc függeszkedik. Márpedig itt a lány ágya fölött a fejrésznél, még ha kis mélységű is, de polc van! Oda tervezték!

Hiba.jpg

Hibas2.jpgOké, nagyon szép, meg én is szeretem az élénk színeket, de miért pont ide? És hol az olvasó lámpa? Mert sokan szeretünk esténként az ágyban heverészve olvasni elalvás előtt. Vagy a mai gyerekek már nem is olvasnak?

Bár a tervezői büszkék a grafikai és dekorációs elemekre-amik jól is sikerültek-, azért egyéb szempontokat is érdemes figyelembe venni. S hogy mindez, mire tanít minket? Engem például arra, hogy nem minden a látvány. Praktikus és ésszerű dolgokat is vegyünk figyelembe, ha tervezünk. Lehet, hogy nem mindenki képes rá?

Mi  a véleményetek a szobáról? Van, akinek túl rózsaszín?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr185499660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása