HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2013.06.02. 21:57 sulyazsu

Fodrász szalon vintage hangulatban

Aki fodrász-, kozmetikai szalonját szeretné vonzóvá és vendégcsalogatóvá varázsolni, biztosan szívesen áttanulmányozza a következő képeket.

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_01.jpg

A 70 négyzetméteres szalont egy osaka-i (Japán) modern épület alsó szintjén rendezték be, figyelve arra, hogy a természet ne csak kívül, de az épületen beül is jelen legyen. Le se tagadhatnák a tervezők, hogy tisztelik a természetet és szeretettel bevonják alkotásaikba is.

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_02.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_03.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_10.jpg

A berendezés eredménye egy erdőbe ágyazott szalon, melyben a régi hangulatú vintage bútorok és kiegészítők fokozzák a romantikát és segítik ellazulni az ide érkező vendégeket. Szinte mesebeli tündérek kunyhójában érezhetik magukat ebben a miliőben. A modern, meglepő ötletet ötvözi a régies hagyományokra épülő dizájnnal.

A falak, a padló, a mennyezet fehér színe fényesebbé és tágabbá varázsolja a teret. A vintage jegyek megfigyelhetők az ajtók, ablakok, bútorok antik jellegén, a réz színben játszó, fém lámpásokon, a mintás tükrökön.

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_16.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_14.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_11.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_13.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_12.jpg

Onico-Hair-Nails-Ryo-Isobe-Osaka_17.jpg

Abban mondjuk kételkedem, hogy -ebben az elrendezésben- a megfelelő munkaeszközök mindig kézre állnak a fodrász vagy kozmetikus hölgyeknek, de ha még több praktikusságot és funkcionalitást is viszünk a térszervezésbe, akkor szuper kellemes munkakörnyezet is lehet belőle.

Szerintem nagyon jó az ötlet: aki ide betér, nem felejti el egyhamar ezt a helyet és ha meséli ezt a nem mindennapi berendezést, egyúttal reklámot is csinál a szalonnak.

És ugyebár, mi hölgyek nagyon szeretünk csevegni...

Szólj hozzá!

Címkék: design vintage fehér


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr65340935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása