HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.08.29. 12:06 sulyazsu

Levendula ihlette enteriőrök

Balaton-felvidéki kirándulásunk alatt ébredtem rá, mennyire szeretem a levendulát. Úton-útfélen levendulabokrokkal tarkított udvarokkal, boltokkal találkoztunk. S volt szerencsénk végre megismerni, milyen ízes és frissítő is tud lenni a belőle készült szörp. Gasztronómiai bejegyzést talán majd később készítek, így inkább a levendula ihlette enteriőrök között böngésszünk kicsit.

bathroom1.jpg

bathroom2.jpg

Bár a lila 2012 egyik trend színe, néhányunknak talán nehéz lehet elképzelni, milyen az, ha lakásunk egy részét lilával díszítjük. Ha megfelelő mennyiségben és árnyalatban (például levendula) alkalmazzuk kellemes hangulatú, nyugodt, előkelőséget sugárzó otthont teremthetünk. Mindezt az adott szín hatásainak köszönhetjük.

Mivel a piros energiáját és a kék higgadtságát foglalja magában, hatása egyszerre nyugtató, stresszoldó (főleg a lila fehérrel tört változata) illetve ihletet és empátiát ébresztő. Némi misztikus, spirituális és „királyi” benyomást is kelt.

Nagyon jó választás lehet dolgozószobába, hiszen élénkíti az agy kreatív központját, támogatja az összpontosítást. Ajánlom még hálószobába, ahol néha a nyugtató hatására, néha energetizáló hatására lehet szükségünk.

Ezt a színt is mértékletességel alkalmazzuk, mert ha nagy felületen jelenik meg  inkább zavaró lehet.

Remekül mutat fehér illetve szürke színek társaságában.

szoba részlet.jpg

lavernder1.png

bedroom4.jpg

bedroom3.jpg

bedroom2.jpg

bedroom1.jpg

ágynemű.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hangulat trend fal lila dolgozószoba


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr844739294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása