HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.07.19. 11:03 sulyazsu

Kelet és nyugat találkozása

Egy olyan házra bukkantam, amely egyesíti a nyugati modern elvárásokat a keleti filozófiával, mindezt a balinéz design és zen hangulat alkalmazásával.

Nagyon jól illeszkedik a dús növényzetű környezetbe. Rengeteg fafelületet alkalmaztak, amitől meleg és természetes hatás érezhető. Ez pedig a ház ablakain, ajtóin és az emeleti korlát érdekes, leginkább tatami beosztásra emlékeztető kialakításában is megjelenik. S figyeljük meg, ahogy az egész házon végigvonul

A ház tervezésénél maximálisan figyelembe vették a különböző zónák szerepét és ezeket jól elkülönítve alakították ki az élettereket. Így a nappali és közösségi szoba valamint a konyha a ház "központjában", a bejárathoz közel található. A háló, fürdő és gyerekszoba pedig ezektől elkülönül, hogy a személyes élettér és elvonulás is biztosítva legyen.

Modern-porch-style-house-asia.jpg

Érdekes megoldást kínál a terasz rácsos borítású tartóoszlopa.

Asia-lounge-style-house-160x160_1.jpg

asian-entry.jpg

Az előszoba és a közösségi élettér kapcsolatát biztosítja az azonos burkolat alkalmazása. Az előszoba kékje "visszaköszön" a nappaliban is.

asian-living-room.jpg

A kiegészítők egy kis izgalmat csempésznek mégis megfelelően illeszkednek a letisztult belsőbe. 

asian-family-room.jpg

A hatalmas ablakokon rengeteg fény áramlik be.

Asian-bathroom.jpg

Asia-modern-kitchen-house.jpg

Asian-style-bedroom-house.jpg

És akinek ezt a remekművet köszönhetjük: Webber+Studio Architecture.

És tényleg köszönjük, mert szemet gyönyörködtető.

Szólj hozzá!

Címkék: zen burkolat


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr444665180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása