HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.06.19. 09:17 sulyazsu

Egy kis geometria a lakásban

Tom Scheerer alkotásai között találtam a következő példát arra, mennyire jól lehet egyensúlyozni a formák között. Az egyenes gerendák és az általuk alkotott szögek nagyon hangsúlyosak a mennyezeten és a falon. Nagyon tetszik, ahogy ezt a szintén feltűnő szőnyeggel ellensúlyozta. A lekerekített támlájú és karfájú kanapé és gömbölyded lámpák hasonlóan jó választás.

2-scheerer-0409-xlg-18905145-755645.jpg

A színek összeválogatása is remekül sikerült, mert a hangsúlyos meleg barna szín mellett megjelenik a hideg kék és fehér. Ezekből is csak egy-két árnyalat, hogy ne legyen káosz hatása.

Nagyon játékos és kiegyensúlyozott tér. Nekem nagyon tetszik.

Aki még érdeklődik Tom Scheerer munkái után, itt nézelődhet.

Szólj hozzá!

Címkék: Schereer csíkos szőnyeg


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr484597609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása