HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.06.11. 21:55 sulyazsu

Tányér is kerülhet falra

Ha már az előzőekben fali dekorációkat mutattam, nem lehet kihagyni még egy egyszerű és mégis mutatós megoldást ebben a témában: tegyünk tányért a falra. Van aki elsőre azt gondolja, hogy ez a nagymamáink stílusa volt és kissé archaikus. A következő példák közt található olyan, amin láthatjuk, lehet ezt modern belső térben is látványosan alkalmazni.

 

plates blue.jpg

platos-pared-300x245.jpg

plates 11.jpg

Akár a régiségboltokban is találhatunk kedvünkre és falra valót. A lényeg, hogy harmonizáljanak a környezettel, egymással, a fal színével és lehetőleg meghatározott (felismerhető) koncepció alapján kerüljenek a falra. Ebben az esetben a hatás nem marad el.

 LIVINGetcDecorating--walls.jpg

blue-plates-on-wall.jpg

Black-White-Plates-Wall-CP1005-de.jpg

plates.png

9be2bbf75439.jpg

A végén hadd mutassak egy ellenpéldát. Nem látom a szisztémát sem a színeiben sem a formákban sem az elrendezésben. Ha valaki látja, ossza meg velem!

PLATOS PORCELANA PARED 3.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fal


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr704581718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása