HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.05.29. 09:41 sulyazsu

Vidám és praktikus: fogas szék

Ezekben a napokban az égiek gyakran megörvendeztetnek minket egy kiadós záporral, így hát nem csoda, hogy egyre többünk alapvető felszerelése lett az esernyő. De mit csináljunk vele, ha beülünk egy kávézóba egy frissítő jegeskávéra? Adok egy kis inspirációt.

6_chuun_1.jpg

silla_perchero.jpg

Amikor megláttam ezeket a székeket, rögtön az jutott eszembe, hogy milyen jó szolgálatot tennének ezek egy modern étteremben vagy kávézóban.  Egyrészről praktikus: kabát, táska, ernyő felkerülhet rá. Másrészről formájukkal, vidám színeikkel kicsit nyüzsgőbbé teszik a hangulatot.

_MG_1638_thumb[1].jpg _MG_1650_thumb[1].jpg

sillapercher.jpg

Ez utóbbi darabokat egy visszafogottab előszobába is merem ajánlani: Az ember csak leteszi a táskáját, ernyőjét, majd kényelmesen leülve le is tudja venni cipőjét.

 Forrás,

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr554552251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása