HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.02.06. 12:28 sulyazsu

Kint is bent is

 Tejszínhab a kávé tetején vagy hó február elején. Képzeljük el, hogy lakásunk is fehérbe öltözik. Szép, világos, tágas, nyugodt érzetet kelt. Talán túl nyugodtat is. Jó, ha feldobjuk egy kis meleg barnával, játékos rózsaszínnel, lelkesítő vörössel. Az a jó a fehérben, hogy bármivel harmóniába hozható.

 

Ha kisgyerek él velünk, többször is gondoljuk át, jó ötlet-e az ilyen steril hatású lakásbelső.

 

Ha pedig romantikus alkatúak vagyunk, gyönyörködjünk el azon, hogyan válik a fény és árnyék játékának hatására a hófehérből krémes fehér, szürkés fehér. És hogy hogyan módosul egy-egy fehér felület a környezetében található színek hatására. 

 

 

Képek forrása: http://trendszine.com/interior/2010/07/28/interior-apartments-in-white.html

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr614071682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása