HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2013.02.09. 19:50 sulyazsu

Ablak alatti ülőke

Az ablak alatti ülőke méltán hangulatos olvasó, elmerengő kis 'kuckója' lehet lakásunknak, pláne egy zimankós délutánon, mikor hó fedi a tájat. De mivel szeretjük a praktikus dolgokat is, egyből nyerünk egy tároló helyet is. 

Aha! Mondhatnánk, könnyű annak, akinek padlófűtése vagy falfűtése van a lakásban, hiszen annak nincs útban az ablak alatti radiátor.  (Bár meg kell jegyeznem a padlófűtéssel kapcsolatban vannak egészségügyi fenntartásaim.)  

Egy az ülőke keretéhez illő rácsos ’fedővel ’ meg lehet oldani a radiátor melegének kivezetését. Ez ne tartson minket vissza.

seat5.jpg

seat3.jpg

seat6.jpg

take-seat-l.jpg

the lennoxx dot com window seat.jpg

house beautiful.jpg

6a01156e5d7bde970c0120a8c0c655970b-450wi.jpg

2d076030a328.jpg

Atticus-Big-Boy-Room.jpg

bjvenana2.jpg

bajoventanas.jpg

MCMAKIN WINDOW SEAT.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: ablak alatti ülőke


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr365071564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása