HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.10.25. 12:13 sulyazsu

Hálószoba titkok

Nézzük, mik azok a szempontok, ami alapján nekiláthatunk hálószobánk tervezésének. Nem titkos recept.

Ezúttal is abból kell kiindulni, milyen funkciót lát el a helyiség. A nyugodt pihenésnek, alvásnak megfelelő körülményeket kell biztosítania. A hálószobánk egy keretet ad a napoknak: itt ébredünk reggel és ide térünk pihenni este. Lakberendezői szemszögből az intim zónák közé soroljuk, ezért jó, ha a közösségi zónáktól messzebb helyezkedik el.

 original_Erinn-Valencich-bedroom-layered-bedding-5_s4x3_lg[1].jpg

Ha a tervezésnél lehetőségünk van meghatározni, a ház mely részében legyen a hálónk,  lehetőleg a ház csendesebb részében gondolkodjunk, kerüljük a zajos utcafronton való elhelyezést. 

A formák, színek, díszítő elemek választásánál ebben a helyiségben is kövessük a lakás egységes stílusát, de annak visszafogottabb elemeit használjuk. Törekedjünk arra, hogy hangulata legyen meghitt, nyugtató, harmóniát árasztó, hogy biztosítsa a kényelmes pihenést, a feltöltődést.

Kedvenc színeinkből válasszuk a pasztell, fehérrel kevert árnyalatokat.

 zen-bedroom-design-modern-idea-platform-bed-oriental-minimal.jpeg

13686_0.jpg

bedroom-designs-Tips.jpg

Ne zsúfoljuk tele bútorokkal, gondoljuk át, mire is van itt szükségünk. Ágy mellett két kis éjjeliszekrényt, ágyneműtartót, esetleg gardrób szekrényt helyezzünk be. Hely hiányában alkalmas lehet egy ágy mögötti rakodófelület is.

tavol-keleti-lakberendezes-08.jpg

zen-bedroom-design-modern-idea-red-pink-platform-bed-oriental-minimal.jpeg

zen-bedroom-idea-for-loft-open-design-platform-bed-modern.jpeg

Visszafogottsága mellet nem kell unalmasnak lennie a hálónak sem, hiszen ötletesen megtervezett világítással olyan hangulatot termthetünk, ami kedvez a romantikázásnak is.   Több helyi világítást, olvasáskor használható, egyénenként állítható világítást  és egy mennyezeti világítást alakítsunk ki.

2Charalambous_duplexadamsmo_lg.jpg

dp-smart-floral-bedroom-s4x3_lg.jpg

bone_010tif_lg.jpg

Modern-Bedroom-Interior-Design-Ideas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hálószoba


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr94869397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása