HTML

Minden Design

Sulya Zsuzsanna, az Interior Designer blogja. Lakásodra szabott tanácsért,tervezésért hívj vagy írj bátran: info@lakberakademia.hu, www.lakberakademia.hu

Facebook

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2015.03.02. 08:13 sulyazsu

Ilyen otthon kell egy Bika jegyű személynek

Bika csillagjegyűként vágysz a harmonikus otthonra? Egy olyan otthonra, ahova szívesen mész haza és örömmel töltöd ott minden idődet? Nézz egy kicsit körül a lakásban. Ha eddig ez nem volt 100 százalékban így, változtathatsz rajta. Néha csak egy kicsi változás is elég lehet. De hogy mi lehet ez? Mostani postomból kiderül, mi a tökéletes otthon receptje neked, ha Bika a csillagjegyed. Olvasd végig és találd meg benne az otthonodra szabott megoldást. 

Figyelem! Az írás nem feltétlen csak a Bikáknak szól. Hasznos útravalókat olvashatsz ki belőle akkor is, ha párod, vagy bármely családtagod Bika.

 Tovább a teljes cikkhez

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: csillagjegyek


A bejegyzés trackback címe:

https://mindendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr697187169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása